Suprug je otkrio: Želim porodicu s Priyankom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtxTekfFOFo/

Nakon spektakularnog višednevnog vjenčanja koje je obavljeno na nekoliko lokacija širom Indije, frontmen benda “Jonas Brothers” izrazio je da je njegova najveća želja da uajedno sa suprugom, nekadašnjom misicom, Priyankom Chopra što prije proširi porodicu i tako ispuni svoj najveći san. Spektakularno vjenčanje koje je zbog trajalo od 29. novembra do 3. decembra protekle godine, izazvalo je pažnju svjetske javnosti, a trenutno najpopularniji par u svijetu showbizza želi svoj brak podići na viši nivo, što je Nick potvrdio izjavom za “E News”.

View this post on Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

-Smatram da sve što radimo, moja braća i ja, Priyanka i ja, sve što radimo odnosi se na našu budućnost, na naše nasljeđe, priču koju ćemo jednoga dana podijeliti sa svojom djecom- izjavio je Jonas.

https://www.instagram.com/p/BvczI_wFP7F/

Jonas je istakao da je porodica osnova svega, a sve što je do sada u životu postigao, duguje upravo njoj. Nick je dodao da kako je sretan zbog činjenice da sve što radi, radi sa jasnim ciljem. On je dodao da se nakon kraće pauze vraća muzici, naglasivši da se od “Jonas Brothers” tek u budućnosti treba mnogo očekivati.

View this post on Instagram

I’m honestly speechless. Thank you Minneapolis.

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Pročitajte još