Bivši suprug Adriane Lime, Marko Jarić upoznao kćerke s novom djevojkom

Piše: Redakcija

Proslavljeni košarkaš Marko Jarić već neko vrijeme uživa u skladnoj vezi s prelijepom manekenkom Bonnie Mueller. Iako se do sada nikada nije pojavljivao u javnosti s njom, sada je odlučio da napravi mali iskorak. Naime, Marko je svoju novu ljubav upoznao s kćerkama Sijenom i Valentinom, te ih je odveo na veslanje. Snimak s ovog porodičnog izleta, Jarić je podijelio i sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Dok je Bonninie veslala, Jarićeva mezimica je uživala u pogledu na rijeku, a uz ovaj video, košarkaš je dodao i nekoliko emotikona srca.

View this post on Instagram

🦁

A post shared by Bonnie Mueller (@bonniejanina) on

Izgleda da je Marko do ušiju zaljubljen u svoju novu izabranicu, a da li će se njegova bivša supruga Adriana Lima buniti kada sazna da su njihove kćerke dan provele s tatinom novom djevojkom, ostaje da saznamo.

Foto: Instagram

Iz ferioda kad je bio s manekenkom Adrianom Limom:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti