Britney Spears poslala poruku ocu: Spremna sam da preuzmem kontrolu nad svojim životom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BoPSA6ogcgV/

Pjevačica Britney Spears koja je posljednjih mjesec dana provela u jednoj psihijatrijskoj ustanovi gdje je podvrgnuta specijalnom tretmanu, nakon izlaska iz bolnice uputila je poruku svom ocu od koga je zatražila da da joj konačno prepusti kontrolu nad njenom imovinom koja se dugo vremena nalazila pod njegovom “upravom” budući da pjevačica posljednjih godina zbog lošeg psihičkog stanja nije bila u mogućnosti kontrolisati svoju imovinu kao ni novčane tokove.

Izvor blizak porodici tvrdi kako je Britney nakon izlaska iz bolnice planirala posjetiti svog oca koji se trenutno nalazi u bolnici nakon što se njegovo zdravstveno stanje naglo pogoršalo. Jamie Spear je prije nekoliko mjeseci bio podvrgnut manjem hirurškom zahvatu, a ljekari su nakon posljednje kontrole utvrdili kako je njegovo zdravstveno stanje ponovo pogoršalo.

View this post on Instagram

I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always.

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

-Jamie je rekao Britney da je njegova velika želja da pjevačica konačno “stane na noge” i preuzme kontrolu nad svojim životom, što je ujedno bila njegova ideja od samog početka- izjavio je izvor blizak porodici.

Britney je nakon saznanja da se zdravstveno stanje njenog oca naglo pogoršalo, jako potrešena, a najveću podršku u cijeloj situaciji pružio joj je njen partner Sam Asghari.

View this post on Instagram

Guess whose birthday is coming up? #princess

A post shared by Sam Asghari (@samasghari) on

Pročitajte još