Madonna ponovo iznenadila fanove: Predstavila alter ego kojim će promovirati novi album

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuXnDNJhN6R/

Pjevačica Madonna posljednjih nekoliko dana ne prestaje da iznenađuje mnogobrojnu publiku, a promocija njenog novog albuma pokrenula je lavinu komentara. Kraljica popa na društvenim mrežama objavila je nekoliko videa kojima najavljuje svoj novi album, a brojni mediji prenijeli su kako je njen novi album “Madam X”, zapravo njen novi alter ego kojim će se predstavljati publici u narednom periodu. Pjevačica je napisala da je “Madam X” tajni agent koji putuje svijetom, mijenja identitete u borbi za slobodu i “donosi svjetlost tamo gdje je tama”.

Madonna je na spisak svojih “zanimanja” dodala da je ona pored toga što je pjevačica od sada i profesorka, predsjednica države, jahačica, zatvorenica, učenica, učiteljica, časna sestra, kabare pjevačica, svetica i prostitutka.

View this post on Instagram

Madame ❌ is a spy in the house of Love ♥️

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonna koja je nekoliko mjeseci bila prilično neaktivna na javnoj sceni, ipak je putem društvenih mreža pokazala da njena karijera nije u padu već se iza svega krio sjajan marketinški potez kojim je pjevačica javnost bukvalno podigla na noge. Njen novi, 14. po redu album, kako je ranije najavila, trebalo bi da bude objavljen za par mjeseci. Prije promocije novog albuma, Madonna će se pojaviti u Tel Avivu gdje će nastupiti tokom finalne večeri takmičenja za najbolju pjesmu Eurosonga.

View this post on Instagram

What song is Madame ❌ playing……………

A post shared by Madonna (@madonna) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti