Bivša dadilja Mel B započinje glumačku karijeru: Od pjevačice je naplatila dva miliona koje će uložiti u svoju edukaciju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwFcydsB6lk/

Višemjesečni sudski proces koji su pred britanskim sudom vodile nekadašnja članice benda “Spice Girls” Mel B i bivša dadilja njene djece Lorraine Gilles, dobio je epilog. Naime, dvije “zaraćene strane” dogovorile su se da vansudskim poravnanjem riješe višemjesečni sukob koji je nastao onoga trenutka kada je Mel B atraktivnu dadilju nazvala prostitutkom i optužila je da je učestvovala u bludnim radnjama zajedno s njom i njenim bivšim suprugom. Nakon razvoda od Stephena Belafontea, Mel B je je okrivila Lorraine za prekid njihove ljubavi, nakon čega su usljedila medijska prepocavanja.

View this post on Instagram

#tbt #coachella #🧘🏼‍♂️ #🌴

A post shared by Lorraine💕 (@llorrainee26) on

Ipak, Mel je na kraju odustala od daljnjeg “progona” dadilje te joj je nakon vansudskog poravnanja na ime odštete isplatila blizu dva miliona funti. Lorraine je poslje svega odlučila dobijeni novac investirati u razvoj manekenske i filmske karijere što je potvrdila svojom željom za holivudskim angažmanom.

-Iskoristit će novac i otputovati u Hollywood. Već je počela sa časovima glume i nada se da će uskoro početi da dobija manje uloge- izjavio je neimenovani izvor za list “Mirror”.

View this post on Instagram

#💁🏼

A post shared by Lorraine💕 (@llorrainee26) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti