Sunday Stories: Sarajevski bend predstavio novu pjesmu

Piše: Redakcija

 

Članovi sarajevskog benda „Sunday Stories“ već šest godina pišu uspješnu muzičku priču. Nakon objavljenog albuma i brojnih nastupa širom Regiona, Nina, Saša, Mustafa, Adi i Mirza su se vratili u studio, te izdali novu pjesmu „Dišem“. Riječ je o singlu koji će vas oduševiti na prvo slušanje, a vokalistica benda Nina Babić nam otkriva da ekipa ne staje, već radi na novim projektima.

–  Pozvani smo da u augustu ove godine održimo koncert na jednom od najuspješnijih festivala u Evropi, ali ime još uvijek ne mogu otkriti. Uz to radimo i na novoj pjesmi – kaže Nina.

Ovaj bend se svakako izdvojio po prepoznatljivom punk scenskom načinu izvođenja modernog Jazza i jedinstvenoj  boji vokala Nine Babić. 

Poslušajte njihovu novu pjesmu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti