Nisu preboljeli jedno drugo? Angelina i Brad potvrdili da nemaju partnere

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Iako se prije samo nekoliko dana pisalo da je poznata glumica Angelina Jolie povukla zahtjev za razvod jer, kako su prenijeli strani mediji, ne želi da ostane bez Brada, sada se pojavila nova informacija. Naime, magazin “People” piše da će njihov razvod uskoro biti finaliziran, ali i to da su dvoje glumaca izjavili da trenutno nemaju partnere, što je jedno od pitanja u okviru zakonske procedure koju su morali proći kako bi se njihov brak mogao okončati. 

– Oboje se žele fokusirati na ono što je najbolje za njihovu djecu – rekao je izvor. 

Podsjećamo, Angelina i Brad imaju šestoro djece:  Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloha i blizance Knoxa i Vivienne, a svoju su ljubavnu vezu započeli tokom snimanja filma “Gospodin i gospođa Smith” u kojem su imali glavne uloge. Vjenčali su se 2014. godine. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti