Nikolina Kovač: Završio se jedan ciklus u mom životu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwNR197gS19/

Pjevačica Nikolina Kovač nedavno se na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj je pozirala pored zgrade fakulte u Istočnom Sarajevu gdje je nakon par godina pauze zbog poslovnih obaveza diplomirala na katedri za žurnalistiku.

-Studije žurnalistike na državnom fakultetu u Istočnom Sarajevu sam regularno upisala poslije završene opšte gimnazije i stigla sam do treće godine, poslije toga su se desile Zvezde Granda, preusmjeravanje toka stvari iz privatnog života i tada je uslijedila pauza, ali sam vrlo brzo nastavila i koristila svaki slobodan trenutak da učim i da polažem ispite, jer mislim da čovjek treba da radi na sebi, jer tu definitivno ima posla i uvijek treba neka vrsta nadogradnje, tako da sam prije tri godine položila i posljednji ispit, ali mi je ostao diplomski koji sam stalno prolongirala, ali sam željela da taj ciklus zatvorim i privedem kraju, tako da sam iskorostila prvi slobodan trenutak poslije nastupa koje sam imala od nove godine i konačno završila i diplomirala- napisala je Nikolina ispod fotografije.

Nikolina je priznala kako je njena želja bila da upiše književnost ali je ipak na nagovor roditelja upisala studije žurnalistike.

-Odabrala sam žurnalistiku kao nešto što je vezano za komunikaciju, medije, pisanje, u nekom segmentu slično književnosti, a opet dosta komercijalnije. Ništa nije jednostavno, iza mojih položenih ispita stoje neprespavane noći, ali ja nisam neko ko se žali, nego neko ko je jako uporan, marljiv i vrijedan, uvijek se sjetim formule doktora Preradovića, čuvenog psihijatra: “Hoću, mogu, krecem”. To su te tri stavke koje su potrebne za bilo koji vid uspjeha.

Pjevačica je priznala da je tokom odbrane diplomskog rada bila jako uzbuđena, a emocije koje su nadirale, bile su nešto najljepše, budući da su osim njenih profesora bile prisutne i njene kolege sa studija, što je na nju ostavilo poseban utisak.

-Završio se jedan ciklus u mom životu i jako sam ponosna na to. Nekako čovjeku padne kamen sa srca kada zna da je nešto tako važno završio- dodala je Nikolina.

Pročitajte još