Burak Özçivit presretan: Fahriye je rodila dječaka

Piše: Redakcija

Najpoznatiji glumački par u Turskoj Burak Özçivit i Fahriye Evcen, danas su imali poseban razlog za slavlje. Naime, negdje oko podneva, Fahriye je na svijet donijela dječaka teškog 3 kilograma i 670 grama, kojem su dali ime Karan. Par je s velikim nestrpljenjem iščekivao dolazak na svijet sina kojem su čak prije nekoliko sedmica otvorili i zvaničan nalog na Instagramu.

Iako su dugo od javnosti krili informaciju o njenoj trudnoći, Nakon velikog pritiska publike odlučili spriznati da očekuju prinovu dodajući da su jako nestrpljivi i uzbuđeni.

-Sretni smo i uzbuđeni, to je osjećaj koji se ne može riječima opisati. Naravno, osjetljiva sam kao što to biva u svakoj trudnoći, ali sve je to prirodno. U ovom stanju ni od koga ne tražim savjete niti čitam knjige o trudnoći. To sve se nekako osjeća- izjavila je glumica.

Burak je nedavno u jednom intervjuu otkrio kako sa velikim žarom iščekuje dana kada će njegova supruga roditi bebu, tvrdeći da će uloga oca za njega biti najdraža koju je ikada mogao poželjeti.

Pročitajte još