Deset godina nakon uspjeha: Susan Boyle se vraća na velika vrata

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuEk-cIlkjO/

Kada se prije deset godina pojavila na jednom od najvećih show programa za nove talente, tada neugledna domaćica Susan Boyle oduševila je publiku i žiri, a ubrzo postala najpoznatija muzička zvijezda u Velikoj Britaniji. Susan je naime, na show došla obučena u jeftinu garderobu i prilično neuredne kose i bez šminke. No, kada je zapjevala čuvenu pjesmu “I dreamed a dream”, svi su bili oduševljeni otkrićem nesvakidašnjeg talenta koji je isijavao iz nje.

Susan je za veoma kratak period postala i planetarno popularna i svi su pred samo finale showa predviđali da će ona veoma lako odnijeti pobjedu. Međutim, razočarenje je nastupilo onoga trenutka kada je žiri objavio kako Suzan ipak nije osvojila prestižnu nagradu zbog čega je talentovana pjevačica zapala u veliku depresiju nakon koje se dugo nije mogla oporaviti. Ubrzo je završila u jednoj psihijatrijskoj bolnici, a na nekoliko mjeseci se povukla u jedan manastir u Škotskoj.

Ipak, da su teški dani iza nje, Susan je potvrdila svojim povratkom na scenu u željji da obilježi desetu godišnjicu svog velikog uspjeha.

-Izvodit ću pjesmu od koje je sve i počelo, kako bih proslavila 10 godina od tog trenutka- najavila je Susan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti