Tragiča smrt: Unuk holivudskog glumca umro usljed predoziranja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BscDABIgMS6/

Unuk legendarnog holivudskog glumca Clarka Gablea, Clark Gable III, preminuo je usljed konzumiranja fatalnog koktela sačinjenog od nekoliko vrsta droga, saopštili su zvaničnici bolnice u Dallasu gdje je izvršena autopsija tijela preminulog mladića. Američki mediji saopštili su kako je 30-godišnjeg Gablea pronašla njegova vjerenica prije nekoliko dana, ali je ova informacija isplivala u javnost onoga trenutka kada se saznalo da je njegov otac odbio platiti troškove sahrane sina, a čak nije ni dozvolio da se njegovo tijelo sahrani u porodičnoj grobnici.

https://www.instagram.com/p/BqfPq8UAhfC/

Clarkeova sestra Kayley ispričala je medijima kako je nakon smrti brata dobila pismo od njihovog oca Johna u kojem je pisalo kako Clark ne može biti sahranjen u porodičnu grobnicu zbog načina na koji je živio, i zbog kojeg je preminuo.

Istina je, saznao sam od drugih da je Clark godinama bio ovisnik, iako ga nikada nisa vidio da je konzumirao droge- saopštio je – producent Bobby Goldstein koji je godinama bio prijatelj sa Clarkovom porodicom.

https://www.instagram.com/p/BlO43uqhd-r/

Pročitajte još