On je najzgodniji đavolak na svijetu: Dame, šta kažete na ovo?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bvj4YS5giI6/

Ljubitelji serije “Lucifer” prosto su pobjesnili kada je kanal “Fox” saopštio da više neće snimati nastavke ove veoma popularne serije koja govori o “đavolku” koji svojim super moćima pomaže policiji Los Angelesa u rješavanju najtežih slučajeva. Nakon ove informacije, fanove serije obradovala je produkcijska kuća “Netflix” koja je saopštila da će preuzeti kompletan ugovor i ubrzo početi sa snimanjem četvrte sezone.

Ono što je posebno obradovalo ženski dio publike, jeste činjenica da će u novim epizodama moći uživati ne samo u glumačkim bravurama Toma Ellisa, već i u njegovoj izvajanoj figuri koja će sudeći prema traileru često biti u glavnom kadru.

Ellis je svojevremeno priznao da mu prijaju laskavi komentari ženskog dijela publike, a zbog uloge koju tumači u ovoj hit seriji, Ellis je redovan gost fitnes centra gdje svakodnevno održava svoju liniju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti