Fudbaler zvjerski pretukao djevojku: Tortura je trajala mjesecima

Piše: Redakcija

FOTO: KATIE PUGH

Britanski fudbaler Reece Thompson zvjerski je pretukao svoju djevojku koja je tek nedavno odlučila nasilnika prijaviti policiji, nakon čega su u javnosti isplivale stravične fotografije na kojima se vide podlivi i modrice na njenom stomaku i bokovima.

-Udario me je štanglom, slomio vilicu. Tjerao me je da poližem svježu farbu sa poda, a onda je slomio još jedno ogledalo, baš iznad moje glave- ispričala je nesretna djevojka.

Ona je policiji ispričala kako ju je Thompson mjesecima tukao ali se tek nakon brutalnog napada odlučila obratit za pomoć, prvo prijateljicama koje su je posavjetovale da slučaj odmah prijavi policiji. Thompson se nakon incidenta nije javno oglašavao, a njegovi bivši saigrači ističu kako su iznenađeni ovom informacijom, budući da Reece nikada nije izgledao kao nasilnik.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti