Haris Dubica: Stigao je novi član porodice

Piše: Redakcija

Bh. producent i režiser muzičkih spotova Haris Dubica dobio je sina, a ovu je vijest podijelio putem svog Instagram profila.

– Velika porodica. Hvala dragom Allahu stigao nam je Dino Salih – napisao je Haris ispod porodične fotografije, te dodao to da je beba rođena sa 3950 grama, kao i to  da je duga 48 centimetara. 

Podsjećamo, Haris je već deset godina u braku sa suprugom Narcisom, a imaju stariju kćerku Leenu Besimu. 

– Prije deset godina si mi rekla “da”. Od tada smo prošli pola svijeta, postali roditelji naše divne kćerkice Leene Besime, usavršavali se u poslovima koje radimo, postali smo zreliji. Ti više nisi plava, a ja imam bradu i, nažalost, 25 kila više nego na svadbi. Kako mi je nekako brzo prošla naša svadba, kao i ovih deset godina. Nikada mi nije bilo dosadno s tobom i još uvijek se radujem tvojim tamnim očima svaki put kada ih vidim. Svi lijepi trenuci, a i oni manje lijepi kojih, hvala Bogu, nije mnogo bilo, doveli su nas ovdje gdje jesmo, u lijepom braku. Hvala ti na svemu. Želim da obiđemo još i ostatak svijeta i da napravimo Lenčiju braću  i jednu sestru (znam da želiš samo jedno dijete, ali valjda ću uspjeti u svojim planovima). Hvala ti što me trpiš, a i dan danas je tvoj broj memorisan na “Narcisa Melek”. Volim te – napisao je Haris prije nekoliko mjeseci, a povodom godišnjice braka. 

View this post on Instagram

2.8.2008 – 2.8.2018 Prije 10 godina si mi rekla da. Od tada prošli smo pola svijeta, postali roditelji naše divne čerkice Leene Besime, usavršavali se u poslovima koje radimo, postali smo zreliji. Ti više nisi plava a ja imam Bradu i nažalost 25 kila više nego na svadbi 🙄 Kako mi je nekako brzo prošla naša svadba, kao i ovih 10 godina. Nikad mi nije bilo dosadno sa tobom i uvijek se još radujem tvojim tamnim očima svaki put kada ih vidim. Sve ljepe trenutke a i one manje koje hvala Bogu nije mnogo bilo doveli su nas ovdje gdje jesmo, u lijepom Braku. Hvala ti na svemu. Želim da obiđemo još i ostatak svijeta i da napravimo Lenčiju braču i jednu sestru. (Znam da želiš samo još jedno dijete, ali valjda ču uspijeti u svojim planovima 🤷🏻‍♂️) hvala ti što me trpiš 😉 i dan danas je tvoj broj memorisan na "Narcisa Melek" Volim te

A post shared by Haris Dubica (@harisdubica) on

Podsjećamo, Haris 11 godina uspješno sarađuje s poznatim pjevačima, a u posljednje vrijeme i glumcima, iz BiH, Regiona, ali i svijeta. Dubica je porijeklom iz Sanskog Mosta, a živi u Švicarskoj. Za svoj rad je dobio brojna priznanja, a ono što mu je najviše doprinijelo na popularnosti jesu tri nagrade za spot godine u Švicarskoj, što je prvi put u historiji takmičenja pošlo za rukom jednom režiseru. U konkurenciji od 238 takmičara, Dubica je trijumfirao spotom pjevača Baschija “Hashtag”. Za njegovu uspješnu karijeru jednim dijelom je zaslužan i Dino Merlin, koji je među prvima prepoznao njegove kvalitete. Nakon toga je radio i s Lepom Brenom, Slađanom Mandić i drugima. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti