Murat Yildirim i Burcin Terzioglu: Popularni par obnovio vezu?

Piše: Redakcija

Objektiv fotografa je uslikao šarmantnog Murata u društvu seksepilne Burçin , da li je u pitanju prijateljsko druženje ili pak ponovno oživljavanje ljubavne romanse turski mediji još uvijek nisu uspjeli saznati unatoč navali paparazza. Ovoga puta nekada popularni par ali ni njihovi bliski prijatelji nisu željeli davati bilo kakve izjave predstavnicima medija.
Podsjećanja radi u junu ove godine par je izdao saopštenje za turske medije u kom su javnost obavjestili da su odlučili da okončaju šestogodišnju bračnu zajednicu.
-Donijeli smo zajedničku odluku da okončamo naš brak. Nadamo se da ćete pokazati poštovanje i razumijevanje da u ovom osjetljivom periodu našeg života želimo sačuvati našu privatnost. Hvala.
No, u ljubavi i ratu pravila ne postoje, zar ne?

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti