Glumica Scarlet Johansson osudila paparazze: Zakon se trebao promijeniti nakon smrti princeze Diane

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BuwRg70DIYq/

Glumica Scarlett Johansson skrenula je pažnju i progovorila o opasnom ponašanju paparazza i upozorila na potencijal još jednog tragičnog incidenta, idemtičnog onom koji se dogodio princezi Diani. Glumica je otišla na policiju nakon što su ju fotografi pratili kući nakon što se ove sedmice pojavila u talk showu Jimmyja Kimmela. Potvrdila je kako je osjećala da su životi bili ugroženi u tom trenutku.

Kazala je kako ju je grupa fotografa uočila dok je napuštala studio, a zatim slijedila njen automobil u nadi da će otkriti gdje ona i njena četverogodišnja kći borave. Iako nije podnijela nikakve formalne kaznene prijave, podjetila je policijsku stanicu i dala izjavu. Rekla je da su paparazzi u potrazi za njom prošli kroz crvena svjetla i ugrozili živote drugih vozača i pješaka. Dodala je i da bi paparazze trebalo kvalificirati kao kriminalne progonitelje po zakonu.

https://www.instagram.com/p/BwFvJ2nF7EV/

– Žene širom SAD-a uhodane su, uznemiravane i uplašene, a univerzalni zakon za rješavanje uhođenja mora biti glavna tema razgovora u svrhu provedbe zakona – kazala je Scarlet.

https://www.instagram.com/p/BuwRg70DIYq/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti