Dua Lipa otkrila svoj recept za uspijeh

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bv4K6kOhLkR/

Mlada muzička zvijezda u usponu Dua Lipa već je oborila sve rekorde u slušanosti, a nedavno se našla i na naslovnici modnog magazina Elle gdje je između ostalog otkrila tajnu svog uspjeha. Dok se već čeka izlazak novod modnog mjesečnog primjerka, na portalu je objavljen djelić razgovora s mladom zvijezdom koju mnogi nazivaju kraljicom popa.

Njen put je bio nešto lakši nego njenih roditelhja ali se svakako morala dokazati u muzičkom svijetu. Kada je postala slavna nikada nije zaboravila odakle je došla i uvijek je ostala vjerna svojim korjenima. Također se postepeno učila nositi sa svim izazovima koji su joj se našli na putu.Neke od važnih savjeta dali su joj iskusnije kolege poput pjevačice Katy Perry i muzičar Chris Martin.

https://www.instagram.com/p/BwBsdjAhBH_/

– Kada sam upoznala Katy Perry prvo što mi je rekla je: „Nadam se da nikada ne pretražuješ novosti o sebi na internetu“. Objasnila mi je da je ona to radila na početku svoje karijere i da se uzalud opterećivala. Savjetovala mi je da isključim sve notifikacije s društvenih mreža i ne čitam ništa negativno jer onda se nikada ne bih uspjela fokusirati na ono što zaista volim raditi i ne bih mogla biti svoja – otkrila je Lipa.

https://www.instagram.com/p/BvrWZkEBmT2/

– Budi pažljiva prema sebi- rekao mi je Chris. Dugo nisam razumjela o čemu govori, ali onda sam povezala da je njegov savjet zapravo jako povezan s Katy- kazala je Lipa.

Njena porodica vodi porijeklo s Kosova, a ona ne krije ponos odakle dolazi. Nenu životnu priču i put do uspjeha možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti