Jennifer Aniston: Oprostila sam Bradu i Angelini

Piše: Redakcija

Jennifer Aniston (45) lice je decembarske naslovnice časopisa Harper’s Bazaar”. U intervjuu za ugledni modni časopis otvoreno je govorila o svojoj vezi sa Justinom Therouxom (43). Par je dugo zaručen, no, još uvijek ne govore o tačnom datumu vjenčanja.

– On je jedan od najskromnijih i najljubaznijih osoba koje poznajem. Nije glupan – izjavila je Jennifer i dodala kako on nije poput nekih njenih prijatelja kojima je slava udarila u glavu pa su se uobrazili.

– On mi može kupiti farmerice.Nikad nisam imala muškarca koji mi zna izabrati jeans – govori opušteno Aniston.

Ne spominjući ime, ali novinari “Harper’s Bazaar-a” su dali naslutiti da se radi o Angelini Jolie i Bradu Piitu, pitali su Jennifer da li je osoba koja može oprostiti. (Brad se zaljubio u Angelinu dok su snimali film “Gospodin i gospođa Smith” a za to vrijeme je bio u braku s Jennifer, koju je naposljeku zbog Jole i ostavio).

– Smatram kako je jako važno oprostiti. Ja sam jednostavno takva osoba! U suprotonom bih imala previše negativnih emocija koje nisu dobre za mene. Ludi mogu učiniti neoprostive stvari, ali im se ipak treba znati oprostiti – kaže Aniston.

[nggallery id=576]

Pročitajte još