Đole Balašević ne štedi na luksuzu: Kupio vilu vrijednu blizu pola miliona eura

Piše: Redakcija

Srbijanski kantautor Đorđe Balašević nedavno je kupio skupocjenu vilu nedaleko od Umaka za koju je izdvojio više od 400 hiljada eura. Balašević je u mjestu Brtonigla kupio jedno od samo nekoliko luksuznih vila koje će u narednim mjesecima pronaći svoje vlasnike. Njegove nove komšije nisu željele komentarisati pisanje hrvatskih medija, jer kako kažu, vole poštovati tuđu privatnost, te ih ime novog vlasnika velelepne vile previše i ne zanima.

Luksuzna vila novosadskog kantautora prostire se na nešto više od 200 kvadratnih metara, a u samom dvorištu koje je ograđeno visokim zidom nalazi se bazen kao i dvije garaže. Vila se sastoji i od 4 velike sobe, velikog dnevnog boravka koji ima predivan pogled na more, a tu su još i soba za goste, trpezarija sa kuhinjom i terase sa čarobnim pogledom.

Nedaleko od Balaševićeve vile nalazi se Prirodni park, a vila je okružena visokim drvećem tako da je cijeli kvart pokriven prirodnim hladom. Poznavaoci cijena nekretnina na hrvatskom primorju tvrde kako jedna ovakva vila sa svim pogodnostima košta između 300 i 450 hiljada eura, ali ta cijena može biti mnogo veća ako se kupuje po principu “ključ u ruke”. Hrvatski mediji saznaju da je Balašević vilu kupio posredstvom firme u kojoj je zaposlena njegova kćerka.

Pročitajte još