Izraelci bijesni: Za dvije pjesme tokom finalne večeri Madonna će naplatiti 3 miliona dolara

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuXnDNJhN6R/

Takmičenje za najbolju pjesmu Eurosonga samo što nije počelo, a bura oko nastupa pop kraljice Madonne se ne stišava. Nakon što je i zvanično potvrđeno da će Madonna nastupiti u revijalnom dijelu finalne večeri takmičenja koje se naredne sedmice održava u Tel Avivu, građani Izraela oštro su reagovali na najave organizatora koji planiraju da krljaici popa isplate honorar u visini od čak 3 miliona dolara. Naime, veliku pažnju javnsot podiglo je saopćenje produkcijeske kuće “Live Nation” koja je saopštila kako će Madonnin nastup trajati svega nekoliko minuta, te da će ona izvesti samo dvije numere nakon čega će napustiti binu.

https://www.instagram.com/p/BwEiVVkg7ux/

Publika u Izraelu bila je šokirana ovom informaciju smatravši da je ovo krajnje drzak i bahat čin kako organizatora tako i muzičke dive od koje su mnogi očekivali istinski spektakl. Osim što je potvrdila svoj dolazak, Madonna kao ni njen PR tim nsiu željeli komentarisati svoj evrovizijski nastup. Polufinalno takmičenje ovogodišnjeg Eurosonga bit će održano od 14. do 16. maja, a finalno 18. maja.

https://www.instagram.com/p/BwFGgLjlTWy/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti