Bivši njemački kancelar u problemima: Gorka svađa bivše i sadašnje žene

Piše: Redakcija

Bivši njemački kancelar Gerhard Schröder i njegova supruga Soyeon Schröder-Kim vjenčali su se prošle godine u oktobru, a ovo je Gerhardov peti brak. Njegova četvrta supruga od njega se razvela prije dvije godine, ali spor između njih još uvijek traje.

Tako su se prošlog mjeseca na sudu sreli Gerhard i njegova sadašnja i bivša supruga. Naime, Doris Schröder-Köpf tuži Soyeon Schröder-Kim zbog širenja neistina o datumu razlaza nje i Gerharda. Na sudu je uslijedila žestoka rasprava između stranaka, da je istražitelj morao odvojiti stranke u različite prostorije. Predloženo je da se problemi riješe bez suđenja i presude, da bi se postiglo obostrano zadovoljavajuće rješenje za obje strane.

Podsjećamo, veza između Schrödera i 26 godina mlađe Korejke u javnosti je postala poznata prošle jeseni. Prethodna supruga  Doris Schröder-Köpf je tad kazala da je nova djevojka  bila povod, ali ne i jedini razloga njihova razvoda. Bivši suprug Schröderove pete supruge, također spočitava Soyeon Kim da je aferu s bivšim njemačkim kancelarom započela dok se još nalazila u prvom braku. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti