Amal prihvatila novi posao: Evo šta će sada raditi supruga Georgea Clooneya

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bu7DuiVAYdO/

Supruga holivudskog glumca Georgea Clooneya, Amal, dokazala se u borbi za ljudska prava. Britansko Ministarstvo vanjskih poslova odlučilo je 41-godišnjoj Amal Clooney ponuditi novi posao, koji je lijepa supruga holivudskog glumca objeručke prihvatila te će ga, kako se otkrilo, raditi bez ikakve naknade.

Amal je odavno pokazala da nije samo lijepa supruga poznatog glumca nego da je obrazovana, pa je od sada posebna izaslanica britanskog Ministarstva vanjskih poslova. Ona će od sada raditi na kampanji za slobodu medija širom svijeta, ali i brinuti za sigurnost novinara.

Kako je otkrio BBC, 41-godišnja Amal Clooney za svoju novu poziciju neće primati nikakvu plaću. Kako je i sama otkrila u razgovoru za E!, kroz svoj advokatski rad, u kojem je često branila i novinare, i sama je iz prve ruke saznala kako su novinari često meta, te zbog svojih pokušaja da ispričaju istinu, često bivaju zatvarani, sve kako bi ih se ušutkalo i spriječila sloboda medija.

– Pozdravljam inicijativu britanske Vlade koja je uvidjela da postoji veliki problem s medijima, da se sve više novinara ubija ili stavlja u zatvore diljem svijeta. Radujem se radu na novim zakonskim inicijativama koje mogu pomoći i osigurati učinkovitiju međunarodnu suradnju – poručila je Amal Clooney.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti