Elizabeth Hurley: Tek su joj 53 godine a izgleda bolje nego ikad

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BuMfvc0gD5b/

Nakon svih obaveza glumica Elizabeth Hurley dala je sebi oduša i sa sinom Damianom otputovala u Indiju. Glumica je kroz nekoliko fotografija i videa koje je objavila na Instagramu pokazala da zna uživati, ali je pokazala i zanosnu figuru u bikiniju. Na ovakvoj liniju pozavidjele su joj i mnogo mlađe kolegice.

Slavna engleska ljepotica sa sinom je stigla u Indiju nakon njegovog 17. rođendana, kojem su prisustvovala brojna imena iz svijeta poznatih a neki od njih su Elton John i Joan Collins. Po dolasku u hotel, majka i sin su odmah otišli na bazen, a glumica se opustila u bikiniju.

Glumica je objavila na Instagramu i snimak s bazena, a mnogi su ostali oduševljeni njenim izgledom. Dok su je neki proglasili kraljicom bikinija, drugi su se u nevjerici pitali kako još uvijek izgleda kao da ima 25 godina.

Podsjećamo, glumica je jako vezana za sina a nedavno s javnošću podijelila kako su njen sin Damian i ona često zajedno, te da uglavnom gledaju filmove strave i užasa na Netflixu ili ‘Vikinge’ na Amazonu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti