Omražena princeza ponovo blizu dvora: Susret u Bahreinu mnoge je iznenadio

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BtMTglzlrV9/

Bivša snaha kraljice Elizabethe II, Sarah Ferguson, duže od 25 godina niti jednom se nije pojavila na zvaničnim događajima u društvu bivšeg supruga, princa Andrewa, ali je događaj od prije nekoliko dana mnoge iznenadio. Naime, nekada jedna od najdražih princeza sa britanskog kraljevskog dvora pojavila se u Bahreinu u društvu bivšeg supruga na trci Formule 1, a njen bivši partner za ovu priliku rezervisao je za nju luskuzni apartman u istom hotelu gdje je i sam odsjeo.

Nakon trke Formule 1, bivši partneri viđeni su u društvu njihove kćerke Beatrice i njenog supruga kako zajedno uživaju u ugodnom razgovoru nakon porodičnog ručka. Andrew koji je u Bahren doputovao zbog poslovnih obaveza bio je taj koji je Saru pozvao da bude njegova gošća što je potaklo spekulacije o njihovom pomirenju. Ovaj događaj posebno je obradovao njihove kćerke Beatrice i Eugeniu koje su godinama bile te koje su pokušavala pomiriti zaraćene strane.

Jedan od razloga zbog čega se bivši partneri dugo nisu susretali bio je i taj što kraljica Elizabeth II i nema pretjerano dobro mišljenje o bivšoj princezi. Do samog razvoda, Andrew i Sarah bili su gosti gotovo na svim kraljevskim zabavama i prijemima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti