Mirjana Karanović: Sad mi stvarno treba partner

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih glumica u regiji Mirjana Karanović u jednoj televizijskoj emisiji je otkrila da je trenutno sama, ali i otvoreno ispričala kako je živjela i šta joj sada u životu treba.  

– Sad mi stvarno treba partner, ne da gradimo kuću, nekako nekako, toliko sam se izjurcala u životu, svuda sam bila, skakala sam po tehno žurkama i po stare dane i dolazila kući u šest ujutru i sad mi treba nešto drugo – ispričala je Mirjana dodavši da je tek sa 50 godina rekla sebi da se osjeća dobro, dok žene pristanu na to da je život završen kada imaju 40 godina. 

Podsjećamo, Mirjani Karanović je prošle sedmice uručeno priznanje “Počasni građanin Grada Sarajeva” povodom 6. aprila dana Grada Sarajeva.  Poznato je da je Mirjana dobitnica mnogih prestižnih priznanja i koja je na sve moguće načine dobila potvrdu i svog glumačkog umjeća, ali ipak za sebe kaže da je sklona samokritici.

– Često ja vodim unutrašnje monologe. “Bože, na šta ovo liči” i tako… Postavljam sebi stalno ta pitanja – kazala je jednom prilikom. 

 

 

Pročitajte još