Upoznali su se u pravom trenutku: U braku su 12 godina i sretniji su nego ikad

Piše: Redakcija

Gdje god da se pojavi lijepa i šarmantna Australka Nicoole Kidman, uz nju je uvijek ljubav njenog života, suprug Keith Urban. U braku su sada već 12 godina, ali ni danas, posebno dok su u javnosti. Neprestano iskazuju ljubav jedno drugom i time dokazuju šta znači prava ljubav.

Prije nego što je spoznala šta znači prava ljubav i sreća glumica je bila udata za Tom Crusea za kojeg se udala kada je imala samo 23 godine. Danas kada sve pogleda iz ovog ugla smatra kako je bila premlada za udaju, ali da je na takav način mnogo toga naučila. S njim je usvojila i dvoje djece Connora i Isabellu, a razveli su se 2001., a kasnije se saznalo kako je razlog razvoda b ila njegova zaluđenost scijentologijom.

View this post on Instagram

Wishing you love, laughter and joy 🎄❤️

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Od razvoda njena karijera se počela naglo uspinjati ka vrhu, a čak je osvojila i Oscara, ali Nicole je kasnije priznala da bez obzira na uspjeh, osjećala se veoma usamljenom.

– U rukama sam držala zlatni kipić i nikada se nisam osjećala usamljenije nego tada – kazala je Nicole.

Četiri godine nakon razvoda, na gala večeri na kojoj se u Los Angelesu odavala počast Australcima, Nicole Kidman susrela se s Keithom Urbanom. Tek 2013. otkrila je kako ju je on očarao već tada, a iako se on nije činio impresioniran lijepom glumicom, na kraju je i on priznao da je to bila samo gluma.

– Bili smo samo dvoje usamljenih ljudi koji su se upoznali u trenutku u kojem su mogli o svemu progovoriti i napokon se otvoriti. Bili smo pomalo preplašeni, ali i hrabri. Silno sam željela novog muškarca s kojim ću moći dijeliti svoj život, a još više sam željela djecu. Bila sam otvorena za sve i spremna na promjene – dodala je.

 Ključan je bio telefonski poziv koji joj je uputio Keith. Tada joj je rekao da prije nego što je pozove da izađu mora riješiti neke stvari. Kada se to i dogodilo, sve je sjelo na svoje mjesto. Da je on onaj pravi, Nicole Kidman znala je nakon samo nekoliko mjeseci veze, kada joj je on za njen 38. rođendan povukao pravi potez.

– Bio je moj rođendan, a on se u 5 ujutro pojavio s gardenijama u ruci u New Yorku. Tada sam pomislila: ‘Za tog ću se muškarca, nadam se, udati.’- kazala je Nicole.

Vjenčali su se 25. juna 2006. godine u Australiji, a kako je sve izgledalo, otkrila je tek prošle godine, na dan kada su proslavili 12. godišnjicu braka, objavivši video.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti