Gatara je predvidjela Breninu budućnost: Poznatija od Tita, sretna u braku i vrlo bogata

Piše: Redakcija

Nije tajna da je Lepa Brena najveća muzička zvijezda na našim prostorima, a osim talentom  Brena se može pohvaliti i zanimljivom životnom pričom.  Naime, njoj je još kao maloj djevojčici jedna gatara predvidjela brak s muškarcem u bijelom s kojim će biti jako sretna, te to da će biti poznatija od Tita, ali i to da će biti jako bogata. Iako u momentu kada joj je mama šila prve kostime, u periodu kada nije imala novca za pravu scensku odjeću, vjerovatno nije ni slutila da će se ova predviđanja ispuniti pokazalo se da je gatara sve pogodila. 

Naime, o Breninoj popularnosti nije potrebno ni govoriti, a poznato je i to da je u skladnom braku s bivšim teniserom Bobom Živojinovićem. No, manje poznat detalj je onaj koji se odnosi na Brenino bogatstvo. Ono što, prije svega, treba istaći  je da Brena danas zaista jeste jako bogata, a dio njenog bogatstva došao je od prodaje “Grand produkcije”.  

Naime, jedan od posljednjih poslovnih poduhvata svakako je prodaja “Grand produkcije” 2017. godine, koja je pjevačici i njenom mužu donijela 20 miliona. Zog toga se se može reći da su Brena i Boba, imajući u vidu i pjevačicine nastupe i brojne druge izvore prihoda, obezbijedili i praunuke.

– Volim trošiti milione na biznis, ali ne dajem novac na gluposti – rekla je Brena svojevremeno. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti