Bila je jedna od najperspektivnijih svjetskih manekenki, a danas živi u sjeni svog supruga

Piše: Redakcija

Camila Alves je bila jedna od najperspektivnijih modela na svijetu, no, šansu da ostvari svjetsku popularnost je propustila. Naime, sve se u njenoj karijeri počelo mijenjati kada je 2006. godine upoznala svog sadašnjeg supruga, poznatog glumca Matthewa McConaugheya s kojim se vjenčala 2012. godine. Camila je te godine odlučila da zanemari svoje poslovne ambicije, te da se u potpunosti posveti suprugu i djeci, a njih dvoje imaju dva sina i kćerku.

View this post on Instagram

Matthew McConaughey sa članovima porodice ❤

A post shared by Azra Magazin (@azramagazin) on

– Dok nisam upoznao svoju suprugu, bio sam neuhvatljiv –  rekao je jednom prilikom Matthew McConaughey.

Slavni glumac je poznat po tome što u javnosti rijetko govori o tome koliko voli svoju suprugu, no u jednom je od intervjua otkrio čime ga je to osvojila. 

– Osvojila me zato što je poštovala sebe, svoju porodicu, zato što ništa nije uzimala olako. Izašli smo na prvi sastanak i tri dana kasnije sam znao… Sa ovom ženom želim da izlazim svako veče na sastanak, ne želim ni jednu drugu – rekao je on tada. 

No, sa suprugom se u javnosti jako rijetko pojavljuje, a ona je, kako pišu američki mediji, orjentisana na odgoj djece, kao i na dijeljenje kulinarskih savjeta s fanovima putem Instagram profila. 

Priču o njihovoj nesvakidašnjoj ljubavi pročitajte na linku ispod. 

https://www.azra.ba/zanimljivosti/133653/netipicna-holivudska-ljubavna-prica-matthewa-mcconaugheyja-i-camile-alves/

Pročitajte još