Luna Đogani: Đon je postao obraz, a ja nisam tako odgojena

Piše: Redakcija

Luna Đogani jedna je od najpopularnijih učesnica reality programa “Zadruga 2”, a zbog svojih stavova se često nalazi na “udaru” kritika. No, to je svakako nešto na šta je navikla. Naime, ova 23-godišnja djevojka je u jednom od intervjua za naš magazin otkrila da se u životu, a zbog slavnih roditelja, često borila s predrasudama i “napadima”. 

– Nije nimalo lako, jer su ljudi skloni predrasudama i gdje god se pojavim prolazim kroz sve moguće analize, uz komentar: pa ti si skroz ok. Ali, šta god da uradim, što svaka druga djevojka radi meni se sudi. Javno i bez cenzure, bez imalo bojazni da te laži nekom ko tek počinje da živi mogu da unište život. Danas je dostupno da svako može komentarisati s punim pravom mene, a ne poznaju me ni jedan posto. Borim se ja odlično, jer nisam neko ko se lako predaje, ali ne vidim sebe na području na kojem osuđuju i žele najgore djeci čiji su roditelji poznati iz nekog neobjašnjivog razloga, opterećujuće je i zamara – rekla je Luna tada, a u nastavku pogledajte koja smo joj to još pitanja postavili, te kako je na njih odgovorila. 

U jednom periodu ste izjavljivali da biste voljeli otići u Španiju i živjeti normalnim životom. Šta je ono što Vas tjera iz Srbije?

 –  Osjećaj da bez obzira koliko se trudiš, onaj faktor koji je bitan na našem području “imam vezu” je presudan u svemu. Nekako mi je ispod časti da se “laktam” na način na koji je danas normalan. Đon je postao obraz, a ja nisam tako odgojena.

Povjeravate li majci Vaše probleme, pomaže li Vam Anabela često pri rješavanju nekih nedoumica?

–  Mama je moja druga polovina. Moj savršeni komadić. A zlatno pravilo je da mama, ipak, zna najbolje!

Osim fizičkog izgleda, u čemu ste još najsličniji majci?

 – Dobar sam čovjek.

Šta mislite o Anabelinom stilu odijevanja? 

– Mama mi je uvijek bila uzor, negdje sam i gradila svoj stil gledajući nju. Shvatila sam da skupe krpice nisu presudne. Harizma, lijepo ponašanje i ženstvenost su imperativ. Takvu ženu ćete uvijek primijetiti.

Koje beauty savjete ste naučili od Anabele?

–  Da nikada, ali nikada ni po koju cijenu ne smijem da zaspim sa šminkom na licu. I kokos u svakoj situaciji.

Čemu kao starija sestra učite Ninu i Blanku?

–  Sve se to dešava nekako spontano, nema nekih određenih pravila. Sva starija djeca uzori su svojim mlađim ukućanima, htjeli mi to ili ne. One od mene uče da treba biti opušten, veseo, prihvatiti stvarnost kakva jeste i gurati naprijed ka boljem. Mislim da nisam tako loš primjer.

Da li se momci ponekad boje da Vam priđu, jer ste Vi ipak „Luna Đogani”?

– Da, jako često, ali kao što rekoh iz pukih predrasuda. To je breme koje nosim u svakoj sferi. Zato bih voljela da probam život negdje daleko od reflektora i predrasuda , čisto da to osjetim i napravim komparaciju. Ko zna, možda mi se ne bi ni svidjelo, ali imam potrebu da isprobam.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti