Cilj opravdava sredstvo: Bivša manekenka jede 6.000 kalorija dnevno kako bi postigla željeni izgled

Piše: Redakcija

Bivša manekenka Natasha Crown, porijeklom je iz Srbije, ali živi i radi u Göteborgu. Iako se modelingom ne bavi aktivno, Natasha je i dalje poznata i zanimljiva, a posebno ljudima koji je prate na društvenim mrežama. Naime, ona sebe naziva plus size modelom, a cilj joj je da ima najveću stražnjicu na svijetu. U skladu s tim ona dnevno konzumira i do 6.000 kalorija, a otkrila je i to da pojede i do šest kilograma Nutelle mjesečno.

https://www.instagram.com/p/BuCoUhGgxwQ/

– Nisam mislila da je moguće zarađivati novac velikom stražnjicom, ali sada vidim da je moguće – izjavila je Natasha koja je visoka 155 centimetara, a obim bokova joj je 182 centimetra. 

Naime, ona novac zarađuje tako što fotografije i video snimke svoga tijela prodaje obožavateljima širom svijeta. 

– U Švedskoj žene misle da moraju izgledati lijepo, ali mislim da ljudi moraju vidjeti kako bi trebale izgledati stvarne žene – izjavila je ona. 

Natashina najveća prepreka do “ostvarenja” sna je Amerikanka Sarah Massey koja tvrdi da ima najveću stražnjicu na svijetu, a čija je mjera 213 centimetara. 

https://www.instagram.com/p/BtoS7vGA0a_/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti