Charlize Theron: Glumica priznala da već deset godina bezuspješno traži onog pravog

Piše: Redakcija

Iako se njeno ime često navodi u skupini najljepših holivudskih glumica, Charlize Theron, po svemu sudeći, jednostavno nema sreće u ljubavi. Naime, ona je ove sedmice promovirala svoj novi film “Long Shot”, a na promociji u Las Vegasu je priznala da na sastanku nije bila već četiri godine, te je javno pozvala muškarce da joj priđu i pozovu je na sastanak. 

– Slobodna sam već deset godina. Neka neko konačno smogne hrabrosti da mi priđe – rekla je ona. 

Naime, Charlize je time stavila tačku na nagađanja da je u vezi s glumcem Bradom Pittom, što je svakako potvrdilo njenu izjavu iz 2017. godine, kada je priznala da više ne želi biti u vezi sa slavnim kolegama. 

Podsjećamo, Charlize je bila u vezi s isrkim glumcem Stuartom Townsendom,  Seanom Pennom s kojim je prekinula zaruke, te s Keanu Reevesom, Ryanom Reynoldsem i Alexanderom Skarsgardem. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti