Nakon 10 godina samoće glumica odlučila potražiti partnera: Očekujem poziv na sastanak

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsUHZ3mnj1V/

Jedna od najljepših glumica današnjice već više od 10 godina odoljeva mnogim muškarcima koji su bezuspješno pokušavali osvojiti njeno srce. Atraktiva plavuša Charlize Theron već godinama unazad živi u samoći, a jedino društvo prave joj dvoje mališana koje je usvojila tokom 2012. i 2015. godine. Nakon što je konačno odlučila izaći iz “ilegale” glumica je saopštila kako je konačno spremna samo za ozbiljne ponude, dodavši kako je ne zanimaju muškarciji koji neće mogi da se nose s njenim karakterom.

-Bila sam singl već 10 godina, to nije dugo. Potrebno je samo da neko razvije svoju maštu, i ja sam dostupna- kroz smijeh je izjavila Theron nakon što su je novinari upitali kada će konačno pronaći savršenog muškarca.

Theron je tokom 2013. godine stupila u ljubavnu vezu sa holivudskim šarmerom Seanom Pennom, no njihova ljubav trajala je nešto kraće od godinu dana, nakon čega su zajedno odlučili da je najbolje da svako od njih krene svojim putem.

Prije veze sa Pennom, Charlize je skoro deset godina provela u ljubavi sa poznatim irskim glumcem Stuartom Townsendom nakon što su se upoznali tokom snimanja filma “Trapped” 2001. godine. Iako su mediji pisali o njenoj ljubavnoj romansi sa Bradom Pittom, cijelu priču demantirao je glumac rekavši kako su njih dvoje ništa više od dobrih prijatelja.

https://www.instagram.com/p/BDrSuTjGmrW/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti