Supruga slavnog glumca šokirala izjavom: Postoje male šanse da će preživjeti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bv1Wuj4jZ9K/

Supruga holivudskog glumca Aleca Baldwina, Hilaria objavila je na svom Instagramu fotografiju, a sadržaj poruke koju je ostavila pored nje, rastužio je njihove obožavatelja. Hilaria je u veoma emotivnoj poruci koju je podjelila sa svojim fanovima priznala kako postoje velike šanse da se zbog brojnih komplikacija tokom trudnoće suoči s gubitkom bebe. Hilara i Alec već imaju četvoro djece, ali je supruga holivudskog glumca priznala kako je želja za još jednim djetetom bila velika, te da vijest o trudnoći nije mogla sakriti.

View this post on Instagram

I want to share with you that I am most likely experiencing a miscarriage. I always promised myself that if I were to get pregnant again, I would share the news with you guys pretty early, even if that means suffering a public loss. I have always been so open with you all about my family, fitness, pregnancies…and I don’t want to keep this from you, just because it isn’t as positive and shiny as the rest. I think it’s important to show the truth…because my job is to help people by being real and open. Furthermore, I have no shame or embarrassment with this experience. I want to be a part of the effort to normalize miscarriage and remove the stigma from it. There is so much secrecy during the first trimester. This works for some, but I personally find it to be exhausting. I’m nauseous, tired, my body is changing. And I have to pretend that everything is just fine—and it truly isn’t. I don’t want to have to pretend anymore. I hope you understand. So, this is what is going on now: the embryo has a heartbeat, but it isn’t strong, and the baby isn’t growing very much. So we wait—and this is hard. So much uncertainty…but the chances are very, very small that this is a viable pregnancy. I have complete confidence that my family and I will get through this, even if the journey is difficult. I am so blessed with my amazing doctor, my dear friends, and my loving family…My husband and my four very healthy babies help me keep it together and have the perspective of how truly beautiful life is, even when it occasionally seems ugly. The luck and gratitude I feel that I am my babies’ mommy, is wonderfully overwhelming and comforting. In your comments, please be kind. I’m feeling a bit fragile and I need support. I’m hoping, that by sharing this, I can contribute to raising awareness about this sensitive topic.

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

-Želim s vama da podijelim da najvjerovatnije doživljavam pobačaj. Obećala sam samoj sebi, da ću, ako opet zatrudnim, tu vijest podijeliti s vama, vrlo rano, čak i ako bi to značilo javno prolaziti kroz veliki gubitak. Uvijek sam bila otvorena s vama kad je u pitanju moja porodica, tjelesna kondicija, trudnoća, pa tako ni ovo ne želim da sakrijem od vas samo zato što to nije tako pozitivna stvar i sjajna kao sve ostale. Moj posao je da pomognem ljudima da budu stvarni i iskreni. Nadalje, ne stidim se onoga kroz šta sada prolazim. Ovim svojim iskustvom želim da normalizujem pobačaj i uklonim stigmu. Umorna sam, zlo mi je, tjelo mi se mijenja. Ne želim više da se pretvaram, nadam se da me razumijete. Čekamo, a to je teško. Puno je neizvjesnosti, ali male su šanse da će ova trudnoća uspjeti, ali sigurna sam da ćemo ja i moja porodica ovo prebroditi, koliko god teško bilo. Zahvalna sam svom ljekaru, prijateljima, porodici. Zahvalna sam na svom suprugu i svoje četvoro zdrave djece- napisala je Hilaria u veoma emotivnoj poruci.

Ona je na kraju zamolila sve njene fanove za veliku podršku i strpljenje, jer i pored svih problema, ona i Alec vjeruju u čuda. Poznata instruktorica yoge, priznala je da se i pored zdravog načina života i ishrane, žene u kasnijm 30-im i 40-tim suočavaju s velikim rizikom kada odluče roditi.

Hilaria i Alec imaju četvoro djece, petogodišnju kćerkicu Carmen, i sinove Rafaela (3), Leonarda (2) i 10-mjesečnog Romea.

Pročitajte još