Manekenka obrisala sumnjive fotografije: Fanovi je optužili da lažira trudnoću

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvJLxYigrjc/

Australska manekenka Belle Lucia naišla je na brojne osude fanova koji su kritikovali njene fotografije na kojima pozira skoro savršeno ravnog stomaka, dok manekenka tvrdi kako se nalazi u četvrtom mjesecu trudnoće. Ubrzo nakon toga, objavila je jedan video na kojem je snimila svoj stomak iz različitih uglova što je još vieš potkrijepilo sumnje fanova u njenu trudnoću. Ubrzo su pristigli brojni komentari čestitki, dok je sve više bilo onih koji su manekenku optužili da radi publiciteta lažira trudnoću što ju je navelo da izbirše sporne fotografije i video.

-Još uvijek nemam stomačić, ženama raste u različito vrijeme. Samo zato što nemam stomak ne znači da nisam trudna. Zašto bih lagala za tako nešto- pravdala se manekenka.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti