Nakon što je ubijen popularni reper oglasila se i njegova djevojka: Potpuno sam slomljena

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Btwb0XzlL33/

Nedugo nakon ubistva američkog repera Nipseyja Hussela, na Instagramu se oglasila njegova djevojka Lauren Londa koja nije mogla sakriti svoju tugu zbog gubitka partnera. Nipsey, koji je prije dva dana ubijen u Los Angelesu dok se nalazio ispred svog butika sa četvorogodišnjom kćerkom, žrtva je sukoba bandi koji je u posljednjih nekoliko godina odnio na desetine života. Lauren koja se bavi glumom, objavila je Nipseyevu fotografiju na svom Instagramu i uz emotivnu poruku oprostila se od svoje velike ljubavi, piše britanski “BBC News”.

-Potpuno sam izgubljena. Izgubila sam najboljeg prijatelja. Moje utočište. Mog zaštitnika. Moju dušu. Izgubljen sam bez tebe. Izgubili smo se bez tebe. Nemam riječi- napisala je Lauren ispod fotografije koju je do sada vidjelo više od 3 miliona njenih pratilaca.

Nipsey i Lauren počeli su da se zabavljaju nakon što je glumica pokušala doći do skupocjenog ograničenog izdanja jedne od Nipseyjevih ploča kako bi ih poklonila svojim kolegama. Ubrzo nakon njene objave na Instagramu u kojoj se požalila da nije mogla kupiti Nipseyeve albume, reper joj se oglasio putem privatne poruke, nakon čega su započeli dopisivanje.

View this post on Instagram

#CaliforniaLove

A post shared by Lauren London (@laurenlondon) on

Ubrzo nakon toga, počeli su da se zabavljaju, a plod njihove šestogodišnje veze postala je kćerkica Kross Asghedom. Nakon niza uspješnih nastupa i singlova koje je objavio prethodnih mjeseci, Nipsey je postao glavni kandidat na nedavno održanoj dodjeli “Grammy” nagrada.

Nakon iznenadnog gubitka velikog prijatelja, od Nipseyja su se putem Instagrama i drugih društvenih mreža oprostile brojne kolege među kojima i pjevačica Rihanna i reper Drake, kao i NBA zvijezde LeBron James i Russell Westbrook.

View this post on Instagram

🙌🏾💙🙌🏾

A post shared by Russell Westbrook (@russwest44) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti