Kritike je ne zanimaju: Nastup pop ikone na Eurosongu koštat će 3 miliona dolara, a sve će platiti poznati milijarder

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuXnDNJhN6R/

Pop ikona Madonna još prije nekoliko mjeseci nagovjestila je da bi se mogla pojaviti u revijalnom dijelu finalne večerio “Eurosonga” koji se od 14. do 18. maja održava u Izraelu. Iako je pretrpjela brojne kritike javnosti i fanova zbog toga što će i pored kompleksne političke situacije koja vlada u Izraelu, nastupiti na finalnoj večeri “Eurosonga”, Madonna je nakon mjeseci šutnje priznala da će zapjevati pred brojnom publikom u Tel Avivu.

Za ovaj nastup, Madonna će prema pisanju izraelske štampe dobiti čak 3 miliona dolara, a njen honorar i sve dodatne troškove koji uključuju prevoz, smještaj u luksuznom hotelu, kao i dodatne aktivnosti, snosit će izraelski milijarder Sylvan Adams.

Ovim nastupom, Madonna će još jednom potvrditi da nije bez razloga najplaćenija muzička zvijezda na planeti budući, da iako posljednjih godina ne nastupa toliko često, za svaki od svojih nastupa Madonna inkasira i do nekoliko miliona dolara.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti