Oglasila se supruga zloglasnog El Chapa: Znam kako ću zarađivati dok je on u zatvoru

Piše: Redakcija

Supruga do skoro najtraženijieg svjetskog bjegunca, meksičkog šefa kartela “Sinaloa”, Joaquina Gumana Loera, poznatijeg kao “El Chapo”, šokirala je javnost izjavom koju je dala u jednom intervjuu. Atraktivna 29-godišnja Emma Coronel Aispuro, supruga kralja meksičkog kartela kome je u SAD nedavno otpočelo suđenje za ubistva, proizvodnju i promet narkotika na teritoriji Meksika i SAD, otkrila je kako će od sada funkcionisati finansiranje njene porodice budući da su vlasti Meksika nakon hapšenja “El Chapa” blokirale svu njegovu imovinu koja se zajedno s novcem koji se nalazi na nekoliko desetina računa stranih banaka, procjenjuje na više od čak 14 milijardi dolara.

https://www.instagram.com/p/BtpmdZ7HFlT/

Ovaj novac, Guzman je stekao proizvodnjom i trgovinom narkotika tokom prethodnih nekoliko godina, a cijena njegovog bogatstva mjeri se u desetiniama ubijenih u okršajima kriminalnih bandi kao i sukubu sa vojskom i policijom Meksika. Neka bivša manekenka i misica najavila je pokretanje modne linije odjeće sa suprugovim inicijalima JGL, Joaquin Guzman Loera, za šta su interesovanje pokazalo nekoliko modnih kompanija, no njihova imena još uvijek nisu otkrivena.

https://www.instagram.com/p/BvtERgnn3kq/

-Cilj mi je prikazati vlastiti i suprugov stil odijevanja. Prije njegovog odlaska u SAD puno smo razgovarali o ovom projektu- izjavila je atraktivna Aispuro koja se nedavno u pratnji obezbjeđenja i advokata svog supruga pojavila u sundnici tokom procesa koji se u SAD vodi protiv Guzmana.

View this post on Instagram

A #Brooklyn jury on Tuesday found #Mexican #kingpin #Joaquin “#ElChapo” #Guzman #guilty of running a massive #drugtrafficking operation. The #drug #lord looked stunned as the panel handed down the verdict on its sixth day of deliberations — convicting him on all counts, including operating a continuing #criminal enterprise, use of #firearms and various charges of #conspiracy to import and distribute #cocaine, #heroin and #marijuana. Dressed in a grey suit, #Guzman then looked for his ex-beauty #queen #wife, #EmmaCoronelAispuro, in the gallery — who flashed him a supportive thumbs up as her eyes welled with tears. #Guzman, who twice escaped #prison in #Mexico, now faces up to life behind bars. He is set to be sentenced on June 25. – New York Post #GOVIRAL

A post shared by GO VIRAL (@goviralentertainment) on

https://www.instagram.com/p/BtKg35GnPCX/

Pročitajte još