Za sve je krivo majčinstvo: Zbog ovoga Khloe Kardashian želi novu plastičnu operaciju

Piše: Redakcija

Khloe, jedna od članica Kardashian-Jenner porodice, otkrila je da planira da se podvrgne novoj plastičnoj operaciji, a ovog puta će intervenciju izvršiti na svojim grudima. No, ono što je posebno privuklo pažnju javnosti, kada je o ovoj njenoj odluci riječ, je razlog zbog kojeg se Khloe baš sada odlučila na ovaj potez. Naime, ona je otkrila da smatra da njene grudi jednostavno nisu iste kao u periodu prije nego što je rodila kćerku True. 

– Dragi momci, grudnjaci poput ovog tjeraju me na ideju da svoje grudi podvrgnem operaciji. Naime, kada skinem ovaj magični grudnjak, vjerujte mi, ništa posebno od mojih grudi ne ostane. Trudnoća i porođaj su jednostavno učinili svoje. No, dok postoje grudnjaci i šminka, dobro je – poručila je ona putem posta na svom Instagram profilu. 

View this post on Instagram

Khloe wants a boob job

A post shared by Khloe Kardashian Fanpage (@khloekvideo) on

Inače, Khloe je poznata kao neko ko u javnosti zagovara plastične operacije. 

– Mislim da bi na estetske korekcije trebalo gledati kao i na običnu šminku. Budimo iskreni, mi svaki dan na sebe stavljamo maske i pokrivamo nedostatke. Svoj prirodni izgled mijenjate čak i kad ofarbate kosu, a pri tom ne mislite da radite nešto loše. Mislim da ljudi ne trebaju izbjegavati plastične operacije, sve dok su one njihov izbor – rekla je ona nedavno. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti