Zrinka Cvitešić nakon Jasmilinog filma “Na putu”, u BBC-oj seriji

Piše: Redakcija

Hrvatska glumica Zrinka Cvitešić, koju pamtimo po ulozi u filmu Jasmile Žbanić “Na putu”, briljira u Londonu. Naime, ona je, javlja 24 sata, dobila ulogu u BBC-jevoj seriji. Ovom angažmanu prethodila je Zrinkina izvrsna glumačka igra na londonskom West Endu, u mjuziklu “Once”. Za ulogu češke imigrantice dobila je nekoliko nagrada, no, bez sumnje najznačajnija je Olivier, britanski Oscar.

– Kad shvatim da imam 35 godina i da nemam svoj krov nad glavom, zapitam se jesam li baš tako trebala – izjavila je jedne prilike Cvitešić, koja je zbog inozemnih angažmana odbila brojne uloge u domaćim serijama.

Zrinki, koju su Britanci proglasili nasljednicom Audrey Hepburn, najveću podršku u Engleskoj pruža fudbaler Niko Kranjčar (30), koji igra za “Queens Park Rangers-e”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti