Priyankina prethodnica pokazala savršenu liniju: Evo zbog čega je Jonas bio ludo zaljubljen u nju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvCt5bGAVu0/

Bivša miss Univerzuma Olivia Culpo nedavno se u društvu prijateljice Devon Windsor, atraktivne Viktorijine anđelice, uživala u sunčanom danu na plažama Miamija. Olivia je zajedno sa prijateljicom odabrala slobodno mjesto na plaži, ne željeći kriti se od paparazaa, a oni koji su se našli u njihovoj blizini mogli su posvjedočiti da su atraktivne manekenke uživale u svakom trenutku odmora.

https://www.instagram.com/p/BvkwEtMH3xJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Nekadašnja djevojka Nicka Jonasa, sadašnjeg supruga indijske glumice i pjevačice Priyanke Chopra, pozirala je na plaži u crvenom bikiniju pokazavši tako svoju isklesanu figuru. Atraktivna manekenka posljednjih mjeseci na sve načine pokušava da se domogne holivudske scene, no i pored najvećih napora, Olivija je ostala na samo nekoliko epizodnih uloga u niskobudžetnim filmovima.

https://www.instagram.com/p/Bvkv1_AnDrv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Ipak, njena manekenska karijera i dalje je jako uspješna, budući da je nakon 2012. godine kada se okitila prestižnom titulom miss Univerzuma, potpisala nekoliko višegodišnjih unosnih ugovora. Mnogi su smatrali da će Olivija na poslovnom planu doživjeti debakl, nakon burnog raskida sa Nickom Jonasom, to se ipak nije dogodilo.

Nedugo nakon što je 2015. okončala svoju vezu sa Jonasom, Olivija je godinu dana kasnije upoznala Daniela Jamesa Amendolu, jednog od najboljih igrača američkog fudbala, sa kojim je ubrzo započela ljubavnu vezu.

View this post on Instagram

Long or short? 💇

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

View this post on Instagram

You’re never fully dressed without a smile 😊

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti