Kate Middleton u neočekivanom izdanju: Lutala po šumi, pravil sklonište i družila se mališanima

Piše: Redakcija

AFP

Vojvotkinja Kate Middleton nedavno je posjetila jedan zabavni park gdje su se tradicionalno okupili najmlađi izviđači koji su bili oduševljeni prisustvom britanske princeze. Baš kao i ostali, Kate je na ovaj skup došla u opuštenoj odjevnoj varijanti noseći na sebi klasične jeans farmerice, bordo džemper i tamno smeđu jaknu.

Na početku svog druženja s najmlađim izviđačima, Kate im je pokazala kako da od pruća i opalog lišća naprave improvizovano sklonište gdje se mogu skloniti od lošeg vremena. Cijelu svoju kombinaciju, vojvotkinja je ukrasila tradicionalnom šarenom izviđačkom maramom dok je na nogama nosila duboke čizme.

Nakon druženja sa najmlađima, Kate se ubrzo pridružila grupi starijih izviđača sa kojima je evocirala uspomene iz najranijih dana kada je i ona, baš poput njenih malih prijatelja započinjala prvi izviđačke korake. Na kraju druženja, vojvotkinja je naglasila kako se nada da će i njeni mališani, prinčevi George, princeza Charlotte i najmlađi među njima, Louis, za par godina priključiti se izviđačima, dodavši da je ovo iskustvo jako bitno u njihovom odrastanju.

https://www.instagram.com/p/BvjUwaPlC9y/

https://www.instagram.com/p/BvkiOQzhI9P/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti