Istina je, žene su lude za muškarcima koji sviraju gitaru! Oni znaju šta činiti s rukama…

Piše: Redakcija

Ima nešto zavodljivo u muškarcu s gitarom… Mnoge su žene u svojim tinejdžerskim godinama bile zaljubljene u muškarce koji samouvjereno prebiru po žicama svoje gitare, ali čini se da takva naklonost s godinama ipak ne prestaje.

Kako pokazuje najnovije istraživanje, odraslim ženama privlačniji su muškarci koji sviraju gitaru. Taj čarobni instrument čak i inače sramežljive muškarce pretvara u poželjne partnere. Muškarci su toga vjerovatno svjesni jer mnogi od njih upravo su zbog toga i naučili svirati gitaru.

A što je to toliko privlačno u muškarcima s gitarama? Žene kažu da je tajna u načinu na koji se muškarci ophode s gitarom, odnosno ženama je to znak da muškarci dobro znaju što činiti s rukama. Podsvjesno vjeruju da imaju vješte ruke i u krevetu…Istina?

Izvor: Tportal.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti