Zabrane bivšoj supruzi: Zašto Tom Cruise ne želi Nicole Kidman na vjenčanju njihovog sina?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Tom Cruise je zabranio bivšoj supruzi Nicole Kidman dolazak na vjenčanje njihovog usvojenog sina Connora, piše “Daily Mail”. Connor koji je scijentolog poput svog slavnog oca, će se uskoro vjenčati sa svojom zaručnicom Italijankom Silvijom.

– Tom stoji iza ovoga, a ono što on zaželi sinu je poput zakona. Tom je nazvao Connora i on se složio – rekao je izvor za “RadarOnline”.

Dodao da Connor veoma cijeni svog oca i da nikada ne bi učinio nešto što nije u skladu s njegovim željama. Njegova zaručnica Silvia je također poznata kao “princeza scijentologije” , zbog čega je Tom navodno posebno sretan.

View this post on Instagram

#tomcruise#connorcruise

A post shared by Tom Cruise Fan Page (@isa_tomcruise) on

Zabrana dolaska za Nicole možda ne čudi jer godinama kruže glasine o trzavicama između nje i njeno dvoje usvojene djece iz braka s poznatim glumcem. Nakon njihovog razvoda Connor i Isabella su odlučili ostati s Tomom koji ih je odgajao uz duhu Scijentološke crkve. Nicole posljednjih godina odbija govoriti o vjeri i svojoj porodici, a navodno je zbog scijentologije propustila nekoliko bitnih događaja u životu svoje djece, pa i Isabellino vjenčanje 2015. godine

Pročitajte još