Channing Tatum romantičnom porukom čestitao rođendan svojoj partnerici: Blagoslovila si naše živote

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BbNJVVRBrb9/

Holivudski zavodnik i miljenik mnogih žena, Channing Tatum nakon dužek skrivanja od očiju javnosti, konačno je priznao da je ponovo ludo zaljubljen. Iako nije želio odgovoriti na spekulacije o svojoj ljubavnoj romansi sa atraktivnom pjevačicom Jessie J, Tatum je na kraju objelodanio da su zajedno. Glumac je na svom Instagramu objavio fotografiju Jessie J uputivši joj romantičnu rođendansku čestitku kojom su njegovi fanovi ostali oduševljeni.

-Želim ti najsretniji dan ispunjen svom ljubavlju i svjetlošću. Stigla si na ovaj svijet, na ovaj dan i prosto ga “zapalila”. Blagoslovila si naše oči, naše uši, naša srca i naše živote. Hvala ti na tome što si. Tako si posebna. Sretan rođendan draga- napisao je Tatum ispod fotografije objavljene na njegovom Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti