Priyanka Chopra pokazala obline: Ne stidim se svog tijela, uživam u onome što jesam

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvhNL7_H2b4/

Glumica Priyanka Chopra još jednom je potvrdila da ne haje za komentare i kritike koje na njen račun upućuju brojni stilisti koji govore, kako je Chopra nakon vjenčanja dozvolila sebi luksuz na “nabaci” nekoliko kilograma što se odrazilo na njen fizički izgled. Priyanka je nedavno snimljena kako na jednoj jahti uživa u društvu svog supruga Nicka Jonasa, njegove braće i nekoliko prijatelja, provodeći nezaboravne trenutke.

View this post on Instagram

When the crew looks this good 🎉🙌🏽❤️

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Par je snimljen kako se zabavlja na jahti, nakon čega su uživali u kupanju i vožnji skutera na vodi. Bivša misica i odnedavno gosođa Jonas, bila je vidno nasmijana i raspoložena, pokazayvši svoje zanosne obline zbog koji trpi brojne kritike. No, glumica ne haje, a na komentare kritičara odgovara kako uživa u svakom danu sa svojim suprugom, dok svoj fizički izgled stavlja u drugi plan.

Njoj nije smetalo obući bikini koji je otkrio njene suvišne kilograme. Ipak, Priyanka je u nekoliko navrata već odgovorila na slične prozivke istakavši kako je još kao mala naučila da poštuje sebe onakvu kakva jeste, te da ljepotu tijela uvijek treba nadomjestiti ispunjenošću svoje duše.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti