Victoria Beckham otkrila rijedak kćerkin talent, i oduševila sve

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BuRCtDxAm2q/

Moramo priznati da je Harper Beckham već prava mala zvijezda, a njena majka Victoria gotovo svakodnevno objavljuje isječke iz svakodnevnog života sedmogodišnjakinje, od modnih skica profesionalnog izgleda i savjeta za styling do ogromnog znanja o svemu što je ljepota. Pored svega ovoga malena Harper je odličan pekar.

U ponedjeljak navečer supruga Davida Beckhama podijelila je videozapis o kćerkinim kulinarskim delicijama, najslađim ružičastim kolačima koje ste ikada vidjeli. Ukrašeni ružičastim kremom  i 3D ružinim pupoljcima, s dodatkom marshmalowsa, a kolač je izgledaopreviše dobro da bi se jeo. Victoria je ponosno opisala videozapis: “Harper peče!”

https://www.instagram.com/p/Bu5qOCylv3X/

Da je Harper prava mala umjetnica dokaz je još jedan projekat kojeg je Victoria Beckham objavila na Instagramu, a riječ je o rukopisnoj knjižici s najljepnicama koju je sedmogodišnjakinja pripremila za mamu za Međunarodni dan žena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti