Beckham junior u ljubavnoj vezi sa mladom glumicom: Mama Victorija je obožava

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Romeo Beckham, mlađi sin Victorie i Davida Beckhama od nedavno ima novu djevojku. Kako pišu britanski mediji, mama Victoria oduševljena je izborom svog mezimca koji je već nekoliko sedmica u ljubavnoj romansi sa mladom đpanjolskom glumicom, Millie Bobby Brown, zvijezdom filmova “Godzilla”. Naime, Millie koja je ima svega 15 godina, već je postala planetarna zvijezda, a javnost ju je prvi put upoznala još 2015. godine kada se pojavila u jednoj epizodi hit serije “Grey’s Anathomy”.

View this post on Instagram

this really sums up my night 💎

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Navodno, Romeo i Millie upoznali su se tokom svečane ceremonije koju je 2016. organizovao “Unicef”, a na kojoj je Millie Davidu Beckhamu uručila nagradu za njegov doprinos humanitarnom radu. Mediji tvrde kako su se Millie i godinu stariji Romeo zaljubili na prvi pogled, što se posebno dopalo Victoriji koja naprosto obožava djevojku svoga sina.

https://www.instagram.com/p/BvY8sknhBBV/

Prema nekim informacijama, Millie i Romea upoznala je Hana Cross, djevojka Romeovog starijeg brata Brooklyna koji je zbog svoje tajne veze sa atraktivnom pjevačicom Ritom Ora razbjesnio svoje roditelje, zbog ega je na kraju morao okončati svoju vezu.

View this post on Instagram

Grazie 🖤

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

Pročitajte još