Prije nego je upoznao Jelenu, Novak Đoković je šetao ovu ljepoticu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bl233hZHVj1/

Prvi reket svijeta Novak Đoković posljednjih pet godina u sretnom je braku sa suprugom Jelenom. Njih su 2005. godine upoznali zajednički prijatelji, a budući da je i Jelena svojevremeno treneirala atletiku i tenis, imali su dosta zajedničkih tema. Ljubav se rodila na prvi pogled od kada se nisu razdvajali. Ipak, o Novakovom ljubavnom životu prije nego je upoznao Jelenu nije se znalo mnogo.

View this post on Instagram

Sunday ☀️

A post shared by LADY LEE (@ladyleeofficial) on

Naime, kada je njegova karijera doživljavala procvat, Novak je upoznao atraktivnu Lidiju Popović. Budući da je Novak bio teniska zvijezda u usponu, njihov ljubav trajala je svega dva mjesec. Par je u početku nekako uspjevao održati svoju vezu čvrstom, no kada su njegove obaveze postala zahtjevnije, Novak i Lidija odlučili su prekinuti ljubavnu romansu.

https://www.instagram.com/p/BoqgnydnWnq/

Nakon raskida sa Novako, Lidija se okrenula profesionalnoj karijeri DJ-a, od kada koristi prepoznatljivo umjetničko ime Lady Lee. Ona trenutno važi za jednu od najuticajnijih dama među Dj-evima, a njeni nastupi na najvećim svjetskim muzičkim festivalima prava su atrakciju.

View this post on Instagram

Summer vibes

A post shared by LADY LEE (@ladyleeofficial) on

https://www.instagram.com/p/BfX100eBG5K/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti