Nakon nekoliko mjeseci braka: Hailey Bieber savjetuju da se razvede od Justina

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/

U javnosti se posljednjih dana sve više govori o mentalnom zdravlju teenage zvijezde Justina Biebera koji se nedavno požalio svojim prijateljima kako već mjesecima ima velikih problema s depresijom. njegovo stanje u mnogome utiče i na njegov brak, zbog čega su se pojavile i informacije kako bi nakon samo četiri mjeseca koliko su Justin i njegova supruga Hailey u braku, moglo doći do neočekivanog razvoda. Američka TV voditeljica Wendy Williams nedavno je u svojoj emisiji govorila o mentalnom zdravlju mladog pjevača, pozvavši Hailey da se razvede od Justina jer je ona isuviše mlada da bi se nosila s njegovim problemima.

View this post on Instagram

hey baby… @voguemagazine

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Wendy je istakla da niko, pa ni Hailey nije dužan da “trpi” tuđe hirove i promjene raspoloženja, pa čak iako je taj neko njen suprug.

-Hailey Bieber ima 22 godine i ona je tek udata žena. Mislim da bih ja na njenom mjestu htjela da se razvedem u ime ljubavi. U ime ljubavi i prijateljstva. Imam 22 godine, srela sam te kada sam imala 17. Sada je on pod lupom javnosti, a šta će biti kada budu dobili djecu- rekla je Williams.

Ona je istakla kako se Justin veoma mlad susreo sa planetarnom popularnošu zbog čega je bio prisiljen nositi se sa brojnim obavezama, dodavši da već nekoliko godina unazda, on i nema svoju privatnost.

https://www.instagram.com/p/BqiEuOvBJ6u/

Pročitajte još