Ben Affleck čuvao djecu dok je bivša supruga bila na frizuri

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BWqg9OlhS65/

Slavni holivudski glumac Ben Affleck nedavno je snimljen u šetnji sa svoje troje djece. Glumac, koji je bio vidno raspoložen, proveo je ugodne trenutke sa svojim mališanima dok je za to vrijeme njihova majka, glumica Jennifer Garner provela u beauty salonu. Par koji se razveo tokom protekle godine odlučio je da i pored brojnih razmirica sačuva prijateljski odnos i nastavi se zajedno brinuti o svoje troje djece.

https://www.instagram.com/p/BvZn4_On8SL/

Problemi u braku nastali su onoga trenutka kada su se u javnosti pojavile informacije da se Affleck već duže vremena tajno viđa sa jednom svojom kolegicom zbog čega je Jennifer odlučila da se odseli iz njihovog zajedničkog doma. Iako danas Ben i Jennifer imaju potpuno nove živote sa novim partnerima, bivši supružnici odlučili su da zajedno vode brigu o svojim kćerkama Violeti i Seraphini i sinu Samuelu.

https://www.instagram.com/p/BvZnOUGH_BR/

Affleck se nakon teškog perioda koji je iza njega, vratio glumačkom poslu. Iako još uvijek nije do kraja završio proces rehabilitacije i odvikavanja od alkohola, koji je ujedno bio jedan od razloga njegovog raskida od Jennifer, glumac je još jednom dokazao da se posljednjih sedmica osjeća mnogo bolje, a dan proveden sa svojim najmilijim, vratio je osmjeh na njegovo lice.

https://www.instagram.com/p/BvZnJ8gHAZe/

https://www.instagram.com/p/BvWOZTvHkeK/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti